flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді встановлено особливий режим роботи на час карантину

17 березня 2020, 11:36

У суді встановлено особливий режим роботи на час карантину!

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Липовецький районний суд Вінницької області з 16 березня до 03 квітня 2020 року запроваджує особливий режим роботи.

 На час особливого режиму роботи:

можливе відкладення розгляду судових справ, крім судових справ, які за законом мають розглядатися невідкладно з метою недопущення порушення конституційних прав громадян;

припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

- заборонено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання, підвищена температура тіла тощо).

 Рекомендуємо  громадянам та іншим особам всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощонадсилати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@lp.vn.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua), поштою. 

Рекомендуємо учасникам судових засідань в один із вищенаведених способів подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами або про відкладення судового засідання на час карантину.

Просимо утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.

До відома учасників судового засідання!

Якщо є потреба ознайомитись з матеріалами судової справи, просимо відповідну заяву надсилати до суду одним із вищенаведених способів.

Ознайомлення з матеріалами судової справи здійснюватиметься в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у заяві.

 Для розуміння серйозності ситуації та небезпеки, яку несе коронавірус COVID-19, рекомендуємо слідкувати за інформацією на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України  - https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov.