flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінниці обговорювали концепцію людиноорієнтованого суду

06 жовтня 2021, 13:48

05.10.2021, у конференц-залі Вінницького навчального центру Національної школи суддів України відбувся круглий стіл на тему «Людиноорієнтований суд», на якому була присутня заступник керівника апарату суду Жванюк О.А.

    До вітального слова долучилися ректор Національної школи суддів України Оніщук М.В., голова Ради суддів України Моніч Б.С., голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду  Смокович М.І, голова Сьомого апеляційного адміністративного суду Кузьмишин В.М., голова Вінницького апеляційного суду Медвецький С.К., заступник голови Служби судової охорони Зернов Ю.В.

     На заході порушувались питання обговорювання концепції людиноорієнтованого суду та ухвалення спільних рішень щодо сучасних підходів до судового адміністрування та поліпшення судово-адміністративних послуг, які сприятимуть довірі громадян до судів та судової гілки влади.

 Підведення підсумків круглого столу, що можуть зробити працівники суду для відвідувачів, – це гарно ставитися до них: бути привітними, проявляти повагу, розуміння, емпатію і готовими завжди прийти на допомогу.

 

                                                                                                                                                                                                                                            Пресслужба суду